Душата на англиски

Превод: душата, Речник: македонски » англиски

psyche, soul
душата на англиски

Дополнителни преводи

soul, the soul, souls, my soul, your soul

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

душата речник на јазици англиски, душата ми е стон, душата ми крещи, душата на дете, душата ми крещи текст, душата след смъртта, душата на англиски

Преводи

драма на англиски - drama, play, a drama, the drama, a play
дрвото на англиски - tree, wood, the tree, the wood, trees
државата на англиски - state, country, the state, the country, province
душекот на англиски - mattress, lilo, the mattress, a mattress
езеро на англиски - lake, the lake, a lake, pond, the lake of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Душата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: psyche, soul, soul, the soul, souls, my soul, your soul