Заложникот на англиски

Превод: заложникот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
hostage, surety, a hostage, the hostage, hostage coming
Заложникот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: заложникот

заложникот речник на јазици англиски, заложникот на англиски

Преводи

  • заклетвата на англиски - oath, the oath, pledge, oaths, the pledge
  • законот на англиски - law, bill, the law, Act, legislation
  • запалката на англиски - lighter, light, cigarette lighter, lighter socket, the lighter, the cigarette lighter
  • запченик на англиски - gear, pinion, sprocket
Зборови по случаен избор
Заложникот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hostage, surety, a hostage, the hostage, hostage coming