Визбата на англиски

Превод: визбата, Речник: македонски » англиски

cellar, basement
визбата на англиски

Дополнителни преводи: визбата

basement, winery, the basement, cellar, the winery

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

вечерта на англиски - in the evening, evening, night, the evening, the night, eve, even
веѓата на англиски - brow, eyebrow, eyebrows, the eyebrow, the brow
вино на англиски - wine, bordeaux, of wine, bordeaux pau, the wine
виолина на англиски - violin, fiddle, violinist, violins, the violin
кранот на англиски - crane, the crane

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Визбата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cellar, basement, basement, winery, the basement, cellar, the winery