Калот на англиски

Превод: калот, Речник: македонски » англиски

clay, mud
калот на англиски

Дополнителни преводи: калот

Kahlo, Kalo, Kallon, Calo, Kalon

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: калот

калот речник на јазици англиски, калот лесной гребенчатый, калот зелёный гребенчатый, калот китайский, калот вула, калот-кровосос, калот на англиски

Преводи

кадифето на англиски - velvet, the velvet
калајот на англиски - tin
калуѓерот на англиски - monk, the monk, monastic
каменоломот на англиски - quarry, the quarry, stone quarry, a quarry, rock quarry, pit
пладнето на англиски - noon, afternoon, the afternoon, the noon, the afternoon train, noonday, midday

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Калот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: clay, mud, Kahlo, Kalo, Kallon, Calo, Kalon