Зигот на англиски

Превод: зигот, Речник: македонски » англиски

zygote
зигот на англиски

Дополнителни преводи

zygote, zygotes, Zygo, a zygote, Zigon

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

зигот речник на јазици англиски, гермес зигот, зигот боди, дробіння зигот, классификация зигот, утворення зиготи, зигот на англиски

Преводи

земјоделство на англиски - agriculture, farming, agricultural
земјотресот на англиски - earthquake, quake, the earthquake, the quake, an earthquake
зимата на англиски - winter, the winter, winter of, winter is
златарот на англиски - saladin, jeweler, the jeweler, goldsmith
сперматозоид на англиски - spermatozoon, spermatozoid, sperm, sperm cell, a sperm

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Зигот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: zygote, zygote, zygotes, Zygo, a zygote, Zigon