Калуѓерот на англиски

Превод: калуѓерот, Речник: македонски » англиски

monk, monastic
калуѓерот на англиски

Дополнителни преводи

monk, the monk

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

калуѓерот речник на јазици англиски, калуѓерот што, калуѓерот што го продаде, калуѓерот на англиски

Преводи

дефиниција на англиски - definition, template, the definition, definition of, a definition
калајот на англиски - tin
калот на англиски - kahlo, kalo, kallon, calo, kalon, clay, mud
каменоломот на англиски - quarry, the quarry, stone quarry, a quarry, rock quarry, pit
камфорот на англиски - camphor, camphoric, camphoraceous

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Калуѓерот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: monk, monastic, monk, the monk