Долгот на англиски

Превод: долгот, Речник: македонски » англиски

debt
долгот на англиски

Дополнителни преводи

debt, the debt

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

долгот речник на јазици англиски, бюро долгот, долгот на македонија, разность долгот, определение долгот, любовь долгот, долгот на англиски

Преводи

дожд на англиски - rain, the rain, of rain, came, dojo, rainfall
дождот на англиски - rain, the rain
долината на англиски - valley, the valley, a valley, valley of, vale
досада на англиски - annoyance, vexation, ennui, weariness, displeasure, boredom, tedium
полето на англиски - right, field, box, area, the field

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Долгот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: debt, debt, the debt