Колибата на англиски

Превод: колибата, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
shanty, hutch, shack, hut, hovel, cottage, cabin, the shack
Колибата на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: колибата

колибата на, колибата на чичо том, колибата речник на јазици англиски, колибата на англиски

Преводи

  • колбасот на англиски - sausage, the sausage
  • коленото на англиски - knee, wheel, package, parcel, WHEELS
  • комарец на англиски - mosquito, a mosquito, the mosquito
  • комета на англиски - comet, a comet, the comet
Зборови по случаен избор
Колибата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: shanty, hutch, shack, hut, hovel, cottage, cabin, the shack