Кондензатор на англиски

Превод: кондензатор, Речник: македонски » англиски

condenser
кондензатор на англиски

Дополнителни преводи

capacitor, condenser, the capacitor, a capacitor, capacitance

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

кондензатор речник на јазици англиски, кондензатор за климатик цена, кондензатор капацитет, кондензатор уикипедия, кондензатор 1 фарад, кондензатор означение, кондензатор на англиски

Преводи

виљушката на англиски - fork, his fork
компјутерот на англиски - computer, pc, the computer, the pc, a computer
комуникација на англиски - communication, communications, communicating, communicate, the communication
кондом на англиски - condom, condoms, a condom, of condom, safe, safety
континент на англиски - continent, mainland, the continent, a continent

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Кондензатор на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: condenser, capacitor, condenser, the capacitor, a capacitor, capacitance