Летот на англиски

Превод: летот, Речник: македонски » англиски

flying, flight
летот на англиски

Дополнителни преводи

flight, Leto, the flight, Laetoli, a flight

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

летот речник на јазици англиски, джаред лето, летот 800, летот на галебот, лето одноклассники любовь, летот на англиски

Преводи

лентата на англиски - bar, ribbon, tape, toolbar, strip
лето на англиски - summer, leto, the summer, the year of our, summertime
леукоцит на англиски - leucocyte, white blood cell, leukocyte
лешникот на англиски - hazelnut, hazel
шумот на англиски - noise, sound, rustles, nr, the sound, dissonance, racket

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Летот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: flying, flight, flight, Leto, the flight, Laetoli, a flight