Лукот на англиски

Превод: лукот, Речник: македонски » англиски

garlic
лукот на англиски

Дополнителни преводи: лукот

garlic, Luko, Lukoil, the garlic, garlic from

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: лукот

лукот речник на јазици англиски, лукот како лек, лукот на англиски

Преводи

локомотива на англиски - locomotive, locomotives, a locomotive, the locomotive, locomotives of, engine
лососот на англиски - salmon, the salmon, salmon on, salmon battering, salmon would
луѓето на англиски - people, humans, men, the people, human
магарето на англиски - donkey, the donkey, a donkey, ass, an ass
ноќта на англиски - night, the night, dark

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Лукот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: garlic, garlic, Luko, Lukoil, the garlic, garlic from