Маргаритата на англиски

Превод: маргаритата, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
daisy, Margaritas, margaritata, Margaritas may
Маргаритата на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: маргаритата

маргаритата речник на јазици англиски, маргаритата на англиски

Преводи

  • магнезиум на англиски - magnesium, of magnesium
  • мажот на англиски - man, husband, men, the man, male
  • масата на англиски - table, mass, weight, the table, desk
  • маслинката на англиски - olive, olive tree, the olive tree, the olive
Зборови по случаен избор
Маргаритата на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: daisy, Margaritas, margaritata, Margaritas may