Материјализам на англиски

Превод: материјализам, Речник: македонски » англиски

materialism
материјализам на англиски

Дополнителни преводи: материјализам

materialism, of materialism, materialism is

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: материјализам

материјализам речник на јазици англиски, материјализам-идеализам, дијалектички материјализам, историјски материјализам, антички материјализам, материјализам на англиски

Преводи

математика на англиски - mathematics, maths, math, the math
материја на англиски - matter, material, substance, matters
мачката на англиски - squish, crumple, kneading, fresh crushed, breakneck, cat
мајката на англиски - mother, the mother, mothers, maternal
мирот на англиски - chrism, miro, miron, mirona, gateway to the rhodopes, peace

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Материјализам на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: materialism, materialism, of materialism, materialism is