Виолончело на англиски

Превод: виолончело, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
cello, violoncello, a cello, cellist
Виолончело на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: виолончело

продавам виолончело, виолончело чело, виолончело уикипедия, виолончело магазин, виолончело музика, виолончело речник на јазици англиски, виолончело на англиски

Преводи

  • вино на англиски - wine, Bordeaux, of wine, Bordeaux Pau, the wine
  • виолина на англиски - violin, fiddle, violinist, violins, the violin
  • вирус на англиски - virus, a virus, strain, the virus
  • вистина на англиски - truth, true, the truth, Vistilia
Зборови по случаен избор
Виолончело на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: cello, violoncello, a cello, cellist