Триаголник на англиски

Превод: триаголник, Речник: македонски » англиски

triangle
триаголник на англиски

Дополнителни преводи

triangle, triangles, oblong, a triangle, the triangle

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

триаголник речник на јазици англиски, бермудски триаголник, љубовен триаголник, ѕвезда триаголник, bermudski триаголник, триаголник и паралелни прави, триаголник на англиски

Преводи

валутата на англиски - currency, the currency, currency of, coin
трговија на англиски - trade, commerce, trafficking, trading, human
треската на англиски - fever, the fever, rush, a fever
тригонометрија на англиски - trigonometry, trigonometric, eg trigonometric
тркалото на англиски - wheel, the wheel, a wheel

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Триаголник на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: triangle, triangle, triangles, oblong, a triangle, the triangle