Пенсилванија на англиски

Превод: пенсилванија, Речник: македонски » англиски

pa
пенсилванија на англиски

Дополнителни преводи

Pennsylvania, Pa, of Pennsylvania, the Pennsylvania

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

зајчето на англиски - zajcev, zajchev, rabbit
пената на англиски - fluff, foam, bubbling, froth, the fluff
пенис на англиски - penis, dick, cock, cut, a penis
пепелник на англиски - ashtray, an ashtray, sht ray, ash stand, ash bin
периметар на англиски - perimeter, circumference, a perimeter, perimeter of, the perimeter

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Пенсилванија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: pa, Pennsylvania, Pa, of Pennsylvania, the Pennsylvania