Полжавот на англиски

Превод: полжавот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
snail, Snail, the Snail, snails
Полжавот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: полжавот

полжавот боб 2, полжавот боб, полжавот боб 3, полжавот речник на јазици англиски, полжавот на англиски

Преводи

  • поленот на англиски - pollen, the pollen, pollens, pollen to
  • полето на англиски - field, right, Field, box, area, the field
  • полимер на англиски - polymer, a polymer, the polymer, of polymer
  • политика на англиски - politics, policy, policies, a policy
Зборови по случаен избор
Полжавот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: snail, Snail, the Snail, snails