Сенката на англиски

Превод: сенката, Речник: македонски » англиски

shadow
сенката на англиски

Дополнителни преводи: сенката

shadows, shadow, SENKA, Senko, the shadow

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: сенката

сенката речник на јазици англиски, сенката на врбите, сенката на ветрот, сенката на англиски

Преводи

сапунот на англиски - soap, soaps, the soap, soap should
село на англиски - village, village of, the village, the village of, countryside, hamlet
семејството на англиски - family, the family, a family
силата на англиски - strength, power, force, the strength, the power, forcefulness
силувањето на англиски - rape, rapine, the rape, raping, of rape, violation, assault

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Сенката на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: shadow, shadows, shadow, SENKA, Senko, the shadow