Турција на англиски

Превод: турција, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
turkey, turkish
Турција на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: турција

турција протести, турција лето 2013, турција кушадаси, турција летување, турција аранжмани, турција речник на јазици англиски, турција на англиски

Преводи

  • тупаницата на англиски - fist, the fist, punches, tupanitsi
  • туризам на англиски - tourism
  • тутун на англиски - tobacco, Tutu, of tobacco, Tutui
  • увото на англиски - ear, the ear, ears, your ear, her ear
Зборови по случаен избор
Турција на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: turkey, turkish