Филологија на англиски

Превод: филологија, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
linguistics, philology, philological, philology at, philological sciences
Филологија на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: филологија

класична филологија, словенска филологија, филологија речник на јазици англиски, филологија на англиски

Преводи

  • физика на англиски - physics, constitution, physique, the physics
  • физиологија на англиски - physiology, Physiological, in Physiology
  • философија на англиски - philosophy, philosophy of, a Philosophy
  • флејта на англиски - flute, the flute, a flute, the flute of, flute of
Зборови по случаен избор
Филологија на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: linguistics, philology, philological, philology at, philological sciences