Зајакот на англиски

Превод: зајакот, Речник: македонски » англиски

hare
зајакот на англиски

Дополнителни преводи

rabbit, the rabbit, rabbits, a rabbit

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

зајакот речник на јазици англиски, зајакот и лавот, зајакот и желката, зајакот што собира моркови, зајакот во дојран, зајакот на англиски

Преводи

запалката на англиски - lighter, cigarette lighter, lighter socket, the lighter, the cigarette lighter, light
запченик на англиски - pinion, sprocket, gear
зајчето на англиски - zajcev, zajchev, rabbit
збор на англиски - word, comes, is, question, words
маглата на англиски - fog, mist, the fog, the mist, maglaj, murk

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Зајакот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hare, rabbit, the rabbit, rabbits, a rabbit