Челикот на англиски

Превод: челикот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
steel, steel prices, the steel, a steel, sheet steel
Челикот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: челикот

челикот во градежништвото, челикот речник на јазици англиски, челикот на англиски

Преводи

  • чеканот на англиски - hammer, the hammer, hammering
  • чекорот на англиски - stride, step, footstep, pace, the move, the pace, the step
  • чембало на англиски - harpsichord, cembalo, the harpsichord, harpsichord was
  • четириаголник на англиски - quadrangle, quadrilateral, square, rectangle, a quadrilateral
Зборови по случаен избор
Челикот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: steel, steel prices, the steel, a steel, sheet steel