Ѕвезда на англиски

Превод: ѕвезда, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
star, a star, the star
Ѕвезда на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: ѕвезда

star
  • ѕвезда

Поврзани зборови: ѕвезда

ѕвезда комерц неготино, ѕвезда марко цепенков, ѕвезда на вергина, ѕвезда ангеловска, ѕвезда деница, ѕвезда речник на јазици англиски, ѕвезда на англиски

Преводи

  • ѓавол на англиски - devil, demon, fiend, the devil, a devil, devil in
  • ѓумбирот на англиски - ginger, Ginger
  • ѕвоното на англиски - bell, The bell, ringer, a bell, ring
  • ѕидот на англиски - wall, the wall, a wall, wall of
Зборови по случаен избор
Ѕвезда на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: star, a star, the star