Гладот на англиски

Превод: гладот, Речник: македонски » англиски

hunger
гладот на англиски

Дополнителни преводи

hunger, famine, the hunger, the famine

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

гладот речник на јазици англиски, гладот во светот, гладот на англиски

Преводи

геометрија на англиски - geometry, the geometry, geometry of
гига на англиски - giga, gigs, gb, gig, the gig, jig
гласот на англиски - voice, the voice, vote, voices, voice of
глобализација на англиски - globalization, globalisation, the globalization, globalization of
пештерата на англиски - cave, the cave, a cave

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Гладот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: hunger, hunger, famine, the hunger, the famine