Јајцето на англиски

Превод: јајцето, Речник: македонски » англиски

egg
јајцето на англиски

Дополнителни преводи: јајцето

egg, the egg, eggs, an egg, ova

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: јајцето

јајцето речник на јазици англиски, јајцето или кокошката, јајцето на англиски

Преводи

црешата на англиски - jams, cherry, the cherry, a cherry tree loaded, cherry tree loaded
јастогот на англиски - lobsters, lobster, a lobster
јачменот на англиски - barley, the barley, by barley
јоносфера на англиски - ionosphere, the ionosphere
јунакот на англиски - hero, the hero, a hero, hero of

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Јајцето на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: egg, egg, the egg, eggs, an egg, ova