Метал на португалски

Превод: метал, Речник: македонски » португалски

liga, metais, mensageiro, metal
метал на португалски

Дополнителни преводи

metal, de metal, metais, metálico, metálica

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

метал речник на јазици португалски, метал катехизис, метал гир, метал скачать, метал юнион, метал музыка, метал на португалски

Преводи

месото на португалски - carne, carnes, de carne, carne de, a carne, frota
метаболизам на португалски - metabolismo, o metabolismo, metabolismo de, metabolismo do, metabolismo da
метафизика на португалски - metafísica, a metafísica, da metafísica, metafísicas, metaphysics
метеорологија на португалски - meteorologia, a meteorologia, da meteorologia, meteorology, de meteorologia, metálico
опашката на португалски - cauda, rabo, da cauda, tail, de cauda, rotular

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Метал на португалски - Речник: македонски » португалски
Преводи: liga, metais, mensageiro, metal, metal, de metal, metais, metálico, metálica