Медот на словенечки

Превод: медот, Речник: македонски » словенечки

sladkost, med
медот на словенечки

Дополнителни преводи: медот

medu, medom, honey, ljubica, srček

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: медот

медот речник на јазици словенечки, метод трудового права, метод это, метод интервалов, метод вариации, метод хитча, медот на словенечки

Преводи

восокот на словенечки - vosek, voska, wax, vosek iz, voska iz
медитација на словенечки - meditacija, meditation, meditacijo, meditacije, meditacijski
медицина на словенечки - medicine, medicina, zdravilo, zdravila, medicína
мермерот на словенечки - marble, marmorja, marmor, marmorni, marmorne
месецот на словенечки - mesec, mesečno, meseca, mesečni, mesecu

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Медот на словенечки - Речник: македонски » словенечки
Преводи: sladkost, med, medu, medom, honey, ljubica, srček