Факт на шпански

Превод: факт, Речник: македонски » шпански

realidad
факт на шпански

Дополнителни преводи

hecho, hecho de, realidad, efecto

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

факт речник на јазици шпански, факт или вымысел, факт принятия наследства, факт офф, факт википедия, факт определение, факт на шпански

Преводи

патувањето на шпански - viaje, viaje de, de viaje, viajes, viajar
училиштето на шпански - escuela, escolar, la escuela, escuela de, colegio
фазанот на шпански - faisanes, los faisanes, faisán, faisanes de
фашизам на шпански - fascismo, el fascismo, del fascismo, al fascismo
феминизам на шпански - feminismo, el feminismo, del feminismo, feminista, feminismo de

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Факт на шпански - Речник: македонски » шпански
Преводи: realidad, hecho, hecho de, realidad, efecto