Брошура на английски език

Превод: брошура, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
brochure, booklet, leaflet, pamphlet, sheet
Брошура на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: брошура

sheet
 • лист
 • чаршаф
 • тънък пласт
 • печатна кола
 • вестник
 • брошура
booklet
 • книжка
 • брошура
 • памфлет
leaflet
 • листовка
 • брошура
 • отделно листенце на сложен лист
 • листенце
 • позив
brochure
 • брошура
pamphlet
 • памфлет
 • брошура

Свързани думи: брошура

брошура баумакс, брошура пикадили, брошура фантастико, брошура билла, брошура на кауфланд, брошура езиков речник английски, брошура на английски език

Преводи

 • бронхит на английски език - bronchitis
 • броня на английски език - armour, bumper, armor, fender, mail, casing
 • брус на английски език - spar, burr, whetstone, sharpener, hone, whet
 • бруст на английски език - crunch, breaststroke, breaststroke event, breaststroke race
Случайни думи
Брошура на английски език - Речник: български » английски
Преводи: brochure, booklet, leaflet, pamphlet, sheet