Брошура на македонски език

Превод: брошура, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
памфлет, брошурата, книшка, брошура за
Брошура на македонски език
Други езици

Свързани думи: брошура

брошура баумакс, брошура пикадили, брошура фантастико, брошура билла, брошура на кауфланд, брошура езиков речник македонски, брошура на македонски език

Преводи

  • бронхит на македонски език - бронхитис
  • броня на македонски език - оклоп, браник, оружјето
  • бруст на македонски език - градно
Случайни думи
Брошура на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: памфлет, брошурата, книшка, брошура за