Брошура на исландски език

Превод: брошура, Речник: български » исландски

Изходен език:
български
Целеви език:
исландски
Преводи:
bæklingur, Bæklingurinn, bæklingi, bækling, útgáfa á bæklingi
Брошура на исландски език
Други езици

Свързани думи: брошура

брошура баумакс, брошура пикадили, брошура фантастико, брошура билла, брошура на кауфланд, брошура езиков речник исландски, брошура на исландски език

Преводи

  • бронхит на исландски език - berkjukvef, berkjubólga, berkjubólgu, bronkítis, lungnakvefi
  • броня на исландски език - stuðara, Bumper
  • брус на исландски език - Burr
  • бруст на исландски език - bryðja, bringusund
Случайни думи
Брошура на исландски език - Речник: български » исландски
Преводи: bæklingur, Bæklingurinn, bæklingi, bækling, útgáfa á bæklingi