Полка на беларуски език

Превод: полка, Речник: български » беларуски

полька
полка на беларуски език

Други езици

Свързани думи

полка езиков речник беларуски, полка дот, полка музика, полка кабельная, полка трич трач, полка своими руками, полка на беларуски език

Преводи

папа на беларуски език - тата, бацька
полицейския на беларуски език - паліцыя
полиция на беларуски език - паліцыя
полковник на беларуски език - палкоўнік
половина на беларуски език - палова, палавіна

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Полка на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: полька