Бактерии на италиански език

Превод: бактерии, Речник: български » италиански

batteri, i batteri, batterio, di batteri, dei batteri
бактерии на италиански език

Други езици

Свързани думи: бактерии

бактерии езиков речник италиански, бактерии в носа, бактерии в ануса, бактерии на ток, бактерии в урината, бактерии презентация, бактерии на италиански език

Преводи

базел на италиански език - basilea, basel, di basilea, a basel, balla
базилика на италиански език - basilica, basilica di, la basilica, basilicale
бактериология на италиански език - batteriologia, batteriologico, di batteriologia, la batteriologia, batteriologiche
бакшиш на италиански език - punta, suggerimento, mancia, mancia escluse, consiglio, riferimento, cuspide, ...
възпоминание на италиански език - commemorazione, commemorativa, rievocazione, ricordo

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Бактерии на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: batteri, i batteri, batterio, di batteri, dei batteri