Perëndi на македонски

Превод: perëndi, Речник: албански » македонски

Јазик од кој сакате да преведувате:
албански
Јазик на кој сакате да преведувате:
македонски
Преводи:
бог, Бог, богот, Бога, Божји
Perëndi на македонски
Поврзани зборови

Преводи

  • admirueshëm на македонски - прекрасни, прекрасен, прекрасна, прекрасно, Чудните
  • bardhë на македонски - бела, бело, бел, бели, Белата
  • busula на македонски - компасот
Зборови по случаен избор
Perëndi на македонски - Речник: албански » македонски
Преводи: бог, Бог, богот, Бога, Божји