Carrot на македонски

Превод: carrot, Речник: англиски » македонски

Јазик од кој сакате да преведувате:
англиски
Јазик на кој сакате да преведувате:
македонски
Преводи:
морковот, морков, моркови, од морков
Carrot на македонски
Поврзани зборови

Преводи

  • add-in на македонски - додадете-во
Зборови по случаен избор
Carrot на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: морковот, морков, моркови, од морков