Копулација на англиски

Превод: копулација, Речник: македонски » англиски

coitus, copulation, intercourse
копулација на англиски

Дополнителни преводи: копулација

copulate, copulation

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

конусот на англиски - cone, the cone, conic, cone of, a cone
концепт на англиски - concept, a concept, the concept, concept of, research, construct, conception
копчето на англиски - button, switch, key, dial, knob, push
корал на англиски - coral, koral, of coral, the coral
магарето на англиски - donkey, the donkey, a donkey, ass, an ass

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Копулација на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: coitus, copulation, intercourse, copulate, copulation