Cavity на македонски

Превод: cavity, Речник: англиски » македонски

јамата
cavity на македонски

Поврзани зборови

Преводи

caving на македонски - спелеолошки
cavities на македонски - шуплини, шуплините, кариесот, празнини, кариес
cavort на македонски - лудувам
cavy на француски - cobaye

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Cavity на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: јамата