Compass на македонски

Превод: compass, Речник: англиски » македонски

компасот
compass на македонски

Дополнителни преводи: compass

компас, компасот, шестар, компас за

Поврзани зборови

Преводи

compartmentalize на шпански - compartimentar, compartimientos, compartimentalizar, en compartimientos, compartimentar las
compartments на македонски - прегради, оддели, оддела, преградите, одделите
compasses на македонски - компаси, компас, compasses, пергел, компаси со
compassion на шпански - compasión

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Compass на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: компасот, компас, компасот, шестар, компас за