Лезбејка на англиски

Превод: лезбејка, Речник: македонски » англиски

lesbian
лезбејка на англиски

Дополнителни преводи: лезбејка

lesbian, dyke, a lesbian, --a lesbian

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

легенда на англиски - legend, story, a legend, caption, fable
легура на англиски - alloy, leguri, an alloy, base alloy, alloy body, metal
лекарот на англиски - doctor, physician, the doctor, clinician, the physician
лентата на англиски - bar, ribbon, tape, toolbar, strip
стомакот на англиски - stomach, belly, abdomen, gut, the stomach

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Лезбејка на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: lesbian, lesbian, dyke, a lesbian, --a lesbian