Барабанот на англиски

Превод: барабанот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
drum, the drum
Барабанот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: барабанот

барабанот речник на јазици англиски, барабанот на англиски

Преводи

  • баластот на англиски - ballast, the ballast, burden, the burden
  • балсамот на англиски - unguent, ointment, salve, balm, the balm, balm is
  • барут на англиски - powder, gunpowder, keg, gun powder, black powder
  • батлер на англиски - butler, Butler, a butler, Ambassador Butler
Зборови по случаен избор
Барабанот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: drum, the drum