Morn на македонски

Превод: morn, Речник: англиски » македонски

утрото
morn на македонски

Поврзани зборови

Преводи

moribund на македонски - замрената, опаѓаат, умирање, исчезнуваат
mormon на македонски - мормонска, мормон, мормонската, мормони, мормонски
morning на македонски - утрото
mornings на македонски - утра, наутро, утрата, секое утро, утро

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Morn на македонски - Речник: англиски » македонски
Преводи: утрото