Витезот на англиски

Превод: витезот, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
knight, the knight
Витезот на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: витезот

витезот глук, витезот речник на јазици англиски, витезот на англиски

Преводи

  • вирус на англиски - virus, a virus, strain, the virus
  • вистина на англиски - truth, true, the truth, Vistilia
  • виљушката на англиски - fork, his fork
  • влакното на англиски - fibre, fiber, hair, Fibre, the fiber, the hair
Зборови по случаен избор
Витезот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: knight, the knight