Гнајс на англиски

Превод: гнајс, Речник: македонски » англиски

gneiss
гнајс на англиски

Дополнителни преводи

gneisses, gneiss

Поврзани зборови

Други јазици

Преводи

глодари на англиски - rodents, rodent
глукоза на англиски - glucose, blood glucose
гнездото на англиски - nest, the nest, socket, jack, nesting
годината на англиски - year, the year, twelvemonth
жетвата на англиски - harvest, the harvest, crop, crops

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Гнајс на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: gneiss, gneisses, gneiss