Долината на англиски

Превод: долината, Речник: македонски » англиски

vale, valley
долината на англиски

Дополнителни преводи: долината

Valley, the valley, a valley, valley of

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови: долината

долината речник на јазици англиски, долината на розите, долината на вълците 159, долината на царете, долината на вълците, долината на слънцето 19, долината на англиски

Преводи

дождот на англиски - rain, the rain
долгот на англиски - debt, the debt
досада на англиски - annoyance, vexation, ennui, weariness, displeasure, boredom, tedium
драма на англиски - drama, play, a drama, the drama, a play
душекот на англиски - mattress, lilo, the mattress, a mattress

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Долината на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: vale, valley, Valley, the valley, a valley, valley of