Симбиоза на англиски

Превод: симбиоза, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
symbiosis, a symbiosis, symbiotic, the symbiosis, symbiotic relationship
Симбиоза на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: симбиоза

симбиоза тълковен речник, симбиоза определение, симбиоза значение, симбиоза википедија, симбиоза пример, симбиоза речник на јазици англиски, симбиоза на англиски

Преводи

  • силата на англиски - strength, force, forcefulness, power, the strength, the power
  • силувањето на англиски - violation, rape, assault, rapine, the rape, raping, of rape
  • симбол на англиски - symbol, famous, a symbol, the symbol, symbol of
  • синот на англиски - boy, son, Sinnott, his son, the son, her son
Зборови по случаен избор
Симбиоза на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: symbiosis, a symbiosis, symbiotic, the symbiosis, symbiotic relationship