Електролиза на англиски

Превод: електролиза, Речник: македонски » англиски

electrolysis
електролиза на англиски

Дополнителни преводи

electrolysis, the electrolysis, electrolyzed, electrolytic, electrolysis industry

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

електролиза речник на јазици англиски, електролиза примери, електролиза на водата, електролиза сребро, водород электролиз, електролиза на воден разтвор, електролиза на англиски

Преводи

експеримент на англиски - experiment, an experiment, experiments, the experiment
елекот на англиски - vest, pocket, the vest, his vest, his vest he, waistcoat
електроника на англиски - electronics, the electronics, consumer electronics, and electronics, electronic
еленот на англиски - deer, the deer, stag
жената на англиски - women, woman, wife, the woman, a woman

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Електролиза на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: electrolysis, electrolysis, the electrolysis, electrolyzed, electrolytic, electrolysis industry