Есен на англиски

Превод: есен, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
fall, autumn, the autumn, the fall
Есен на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Синоними & Преводи: есен

fall
  • есен
autumn
  • есен

Поврзани зборови: есен

есен буга позволяя, есенин, есен бериш, есен барма амалым, есен елеукен, есен речник на јазици англиски, есен на англиски

Преводи

  • енциклопедија на англиски - encyclopaedia, cyclopaedia, encyclopedia, an encyclopedia, breeds
  • еребицата на англиски - partridge
  • есеј на англиски - essay, assay, an essay
  • етика на англиски - ethics, ethic, conduct, ethical, etiquette
Зборови по случаен избор
Есен на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: fall, autumn, the autumn, the fall