Животното на англиски

Превод: животното, Речник: македонски » англиски

beast, brute, creature, animal
животното на англиски

Дополнителни преводи

animal, life, animals, the animal, an animal

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

животното речник на јазици англиски, животното цска, животното лори, животното филм, животното зубър, животното съсел, животното на англиски

Преводи

жетвата на англиски - harvest, the harvest, crop, crops
живот на англиски - life, living, lives, learning, lifetime
животот на англиски - life, lives, the life, the lives, life of
жирафата на англиски - giraffe, giraffes, the giraffe, a giraffe, camelopard
трговија на англиски - trade, commerce, trafficking, trading, human

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Животното на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: beast, brute, creature, animal, animal, life, animals, the animal, an animal