Звукот на англиски

Превод: звукот, Речник: македонски » англиски

audio, sound
звукот на англиски

Дополнителни преводи

sound, the sound, audio, volume, sound of

Поврзани зборови

Други јазици

Поврзани зборови

звукот речник на јазици англиски, звукот на тишината, звукот во медицината, звукот на англиски

Преводи

гласот на англиски - voice, the voice, vote, voices, voice of
збор на англиски - word, comes, is, question, words
звук на англиски - sound, noise, audio, a sound, the sound
зглобот на англиски - wrist, ankle, the wrist, swivel, joints
зелката на англиски - cabbage, the cabbage, with cabbage

Зборови по случаен избор

Зборови по случаен избор (македонски/англиски)


Звукот на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: audio, sound, sound, the sound, audio, volume, sound of