Избори на англиски

Превод: избори, Речник: македонски » англиски

Јазик од кој сакате да преведувате:
македонски
Јазик на кој сакате да преведувате:
англиски
Преводи:
election, elections, choices, vote
Избори на англиски
Поврзани зборови
Други јазици

Поврзани зборови: избори

избори за европейски парламент 2014, избори 2014 македонија, избори македонија, избори българия, избори в българия, избори речник на јазици англиски, избори на англиски

Преводи

  • идеја на англиски - idea, thought, the idea, ideas, an idea, idea of
  • иднината на англиски - future, futurity, the future, next, coming, The coming
  • изворот на англиски - origin, source, beginning, root, the source, spring, sources, ...
  • излезот на англиски - issue, outlet, exit, output, the output, way out
Зборови по случаен избор
Избори на англиски - Речник: македонски » англиски
Преводи: election, elections, choices, vote